Pohvale i kritike
+2
boraf
Admin
6 posters
Strana 1 od 1
Re: Pohvale i kritike
Koliko vidim za sada je sve OK . Verujem da ce sa razvojem foruma , biti i vise tema na kojima ce se moci piskarati . To ce se i dogoditi , samo da nam se sto vise njih pridruzi .
boraf- Broj poruka : 31
Datum upisa : 09.01.2011
Godina : 76
Ovo o budalama ti je fanrasticno!Haha.Predlozicu te za urednika ili moderatora za HUMOR!
krstan- Broj poruka : 2207
Datum upisa : 06.06.2010
Godina : 41
Ma to je moj moto , ima vec par godina .
POHVALA
SVAKA ĆAST KO JE GOD IZMISLIO OVAJ FORUM POSEBNE ZAHVALU ŠALJEM KRSTENU SAMO TAKO DRUŽE OVO JE JEDAN OD MOJIH DRAŽIH FORUMA JELI JE MUZIKA INZVANREDNA POZDRAV SVIM MODERATORIMA
TANASKO
TANASKO
tanasko- Broj poruka : 2
Datum upisa : 20.09.2010
Tanasko,hvala ti.A ove pohvale Moderatorima?Jedini sam ja Moderator.Ima jos jedna cura, koja radi smesne slike ali je nema odavno.Ako mozes sebe da pronadjes u nekoj temi ili imas neku ideju koje ovde nema, pridruzi nam se.Ovako ispada da nas 2/Administrator i ja/ radimo sve a jos po koji clan ponekad nam se pridruzi ali to je kratkog daha.Ponovo hvala na lepim recima i ako imas neku zelju da ti ispunimo, samo reci, jer ti na to od danas imas najvece pravo.Jos nesto.Mogao bi malo i kuditi, ako nesto ne valja.Slobodno,samo opali po nama!
superiskkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa forum
Tetka Rada- Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.03.2011
re
DRAGI PRIJATELJU MOŽE ŠTO SE TIĆE MODERATORA NEMA PROBLEMA IMAM JEDNU TEMO MOŽDA SE SVIDI NEKOME EVO ŠALJEM LINK PA TI SAM PROSUDI DALI JE TO DOBRO http://tanasko.listen2myradio.com
NAJME RADI SE O MOJEM RADIU KOJI SAM NAPRAVIO I MOŽEŠ GA SLUŠATI NA STREMU PROGRAM JE RAZNOLIK OD NARODNE ZABAVNE SVEGA IMA ETO A ZA OVO ZA MODERATORA DALO BI SE NAĆI TEMA IMAMJA NEKE A DA TE GRDIM NEĆU JER NEMAM ZAŠTO JER JE FORUM OK
NAJME RADI SE O MOJEM RADIU KOJI SAM NAPRAVIO I MOŽEŠ GA SLUŠATI NA STREMU PROGRAM JE RAZNOLIK OD NARODNE ZABAVNE SVEGA IMA ETO A ZA OVO ZA MODERATORA DALO BI SE NAĆI TEMA IMAMJA NEKE A DA TE GRDIM NEĆU JER NEMAM ZAŠTO JER JE FORUM OK
tanasko- Broj poruka : 2
Datum upisa : 20.09.2010
Tetka Rada ::superiskkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa forum
Tetka Rado, ako si ti ta ista sa Krajina kafea, pozdravi Zujku.Tamo sam Moderator Krstanl.Hvala na pozdravima a mogla bi uzeti neku temu i raditi ovde a ne sano ja da eadim.Haha!Stvarno.Nudio sam Zujki pa nema vremena!Cujemo se kad Zujka bude vodila radio!!!Javi mi kad je to, nisam odavno bio.
tanasko ::DRAGI PRIJATELJU MOŽE ŠTO SE TIĆE MODERATORA NEMA PROBLEMA IMAM JEDNU TEMO MOŽDA SE SVIDI NEKOME EVO ŠALJEM LINK PA TI SAM PROSUDI DALI JE TO DOBRO http://tanasko.listen2myradio.com
Kao sto si video mi imamo TV TREBJESU.Za sve ostalo moram pitati Administratora!Javicu se.
Pozdrav svima . tanasko , onaj link ti je u autu . Odoh tamo , kad ono se cuje samo tisina .
Pozdrav svima na ovom forumu, kao što vidim forum mi se sviđa ali nisam još ni sve pregledao.
z6z- Admin
- Broj poruka : 918
Datum upisa : 23.06.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu